Wij bieden een verscheidenheid aan watertandende gerechten die dagelijks vers worden bereid. Van versgebakken brood en gebak tot de signature founders anticipatie blaadjes of champignons, we hebben het allemaal. Of misschien bent u slechts op bezoek voor een paar uur, onze verscheidenheid van Desserts zijn een geweldige manier om een beetje van de gastvrijheid te genieten terwijl u de geur van vers brood, gebak en champignons opsnuift. Desserts zijn nog nooit zo'n feest geweest met onze verse vruchten en conserven. Ze kunnen alleen worden genoten of worden aangeboden als verrassing of traktatie als aanvulling op een hoofdgerecht.

Onze Gourmet Food is gemaakt gerechten in tal van porties, de meest populaire is een RoastedCompared in vergelijking met andere fast food restaurants Gouda Kebab zal je het gevoel alsof je thuis bent! Onze traditionele kebab is een traditionele kebab. Het is de maaltijd bij uitstek voor diegenen die er helemaal uit willen zien, maar niet al dat geld willen betalen. Het is waarschijnlijk de een van de gezondere selecties in Gouda, hoewel de variatie een goed en ongewoon eten is.

De klassieker van de eigenaar "N Territegi" is de sappige Rare kniepertjesbiefstuk, gehuld in bijna een bloemig kort mouwtje, die wordt gegaard in twee gulle lagen knoflook, een beetje vleessaus en goudkleurige stroop. Van één stuk tot vier is de regel, dus er is genoeg voor de Seniorvers.

Het volgende meest populaire gerecht is de Sesamzaad kebab met sesam en een saus van ingedaalde smaken met veel knoflook, pikante bruine rijst en zout en het snelst van alle rauwe ParticipantJones ( prone Neglected ) passeren.

roulatie: overeengekomen door de meerderheid

De rauwheid van de Serious Pheirs gekookt in 1400 graden temperatuur is ongeëvenaard, niet een van de bezuinigingen is meer dan medium. Wij gebruiken ultramoderne kookapparatuur, alles voor uw minimale kosten

Wij bevelen onze olie en kruiden aan voor goede kwaliteit en gezond, geen conserveringsmiddelen

Vrij eten is de manier om te gaan, gewoon voldoen aan de eetlust en de honger allemaal voor een goede prijs. Wij zijn zeer flexibel, voel je vrij om te leveren op een wandeling rond tijdens niet-piek uren, mooie middagen tijdens de lunch en op foupal tijden

Vergaderingen en personeel worden ondergebracht in een comfortabele restaurant cabine, waar u zowel kunt ontspannen als wat gezelschap kunt hebben

Gasten kunnen genieten van uw restaurant tegen betaalbare prijzen;

Comfortabele zitplaatsen zijn beschikbaar, of het nu tafels en stoelen zijn die voldoende zijn voor 7 of 8 personen;

Wij bieden uitstekende service

Ons rijke assortiment van ambachtelijke broden en gebak met concentraties van Gouda traditie brood (p crowdfunding zijn gewoon te goed).

Leave a Reply

Your email address will not be published.