In New York City neemt het aantal jonge professionals toe. Het zijn jonge toeristen naar de stad en naar de kunstwereld, familietoeristen en plaatselijke bewoners. Laat je opleiden in de kunstwereld of behandel kinderen in de kinderopvang.

Stel u de voordelen voor

In de onzekere tijden van vandaag kunnen de restaurant- en hotelsector enorm profiteren. Restaurants in New York City hebben moeite om de grote toestroom van jonge toeristen bij te benen. Een van de belangrijkste stappen die zij moeten nemen is met de grootst mogelijke bereidheid vooruit te plannen.

Omgaan met korte uren, werken om alle klanten die de voorkeur geven aan een van de drie verschillende cursussen van actie – Elon (Details aides en licentie Has Clearing Services, die de beste ervaring hebben met publichouses, event management, casino's, parken, musea, meditatie centra, theater festivals en af en toe een garage sale), Green Flash en The Social (zie artikel "2006-10-20- smaakvolle plan voor de New York New York Restaurant en Hotel."

Blitz Voordeel

VDZ Horeca

Hoewel u niet kunt concurreren met de Yellow 61 in het ervaringsbereik dat u aankunt en u kunt aanpassen aan de veranderingen door informatiesystemen te gebruiken die aanpasbaar zijn aan de lange uren, het gebrek aan tijd en energie, de intense druk van het onverwachte en de voortdurende inkrimping van restaurants in de Verenigde Staten, is de wereld hongerig naar tips over hoe u het moet doen.

Ontwikkel een datastrateeg die informatie naar u kan laten stromen om u te helpen zich voor te bereiden op de komende migratie naar de wereld van de sociale media. "Wacht even," zegt u, "heb ik een informatiesysteem nodig voor social media Marketing en hoe ik daar nieuwe inkomsten en erkenning uit kan halen?" Je zou erop kunnen wijzen dat het gebeurd moet zijn, maar de motivatiekwestie bij de meerderheid van de restaurantuitbatingen en managers is nog steeds op een hoog niveau en je zult nooit bovenaan de lijst komen te staan als het gaat om vermaak, dineren en sociale gelegenheden voor jong en oud.

Zij zijn als het centrale zenuwstelsel van uw restaurantonderneming. Niets wordt onmiddellijk doorgegeven: het gaat traag en heeft altijd onderhoud nodig. Maar in de restaurantbusiness mag je het rustig aan doen. Ze zijn niet te vergelijken met fotomodellen die zelden een crisis hebben meegemaakt en ook nooit zullen meemaken die hun persoonlijk leven kan beïnvloeden. Uw horecazaak zal veel van uw concentratie vergen en het is uw geest die gericht zal zijn op het onderhouden van de taak, omdat er problemen zullen moeten worden opgelost, ongeacht hoeveel of hoe weinig u er ook op gericht bent.

tweets feed  VDZ Horeca

Ga online. Vergelijk uw eten en drinken listings met digitaal gebruik als marketeer. Als u het overwegen om grote, vindt u meer functies die niet beschikbaar zijn in de traditionele zoekwoorden online.

De mogelijkheden,

We kunnen uw boodschap naar meer mensen brengen, u kunt alles wat u uit de horeca brengt vertalen naar digitale toepassingen die de mensen nodig hebben om de zaak te begrijpen en het zal hen echt interesseren. Het is simpel: je helpt ze geïnformeerd te zijn, deel uit te maken van iets dat hen interesseert en een gelegenheid te beleven waarvan ze niet hadden kunnen verwachten dat ze er bij zouden zijn.

Digitale technologie is een zeer interessante en opwindende periode, u beschikt over de macht van technologie die uw gemiddelde klant waarschijnlijk nooit heeft gehad en als u online komt, moet u er gebruik van maken. Het recept is eenvoudig: gebruik het om nieuwe manieren te vinden om verkoop en contacten te genereren en het goede nieuws is dat als technologie verandert, ze snel verandert.

Als u wilt profiteren van dit fenomeen dat een nieuwe kans voor het bedrijfsleven creëert, geeft dit uw bedrijf de mogelijkheid om te concurreren met alles wat beschikbaar was in de lokale Gouden Gids of de krantenadvertenties van vroeger. Deze hulpmiddelen zijn hanteerbaar, duur en alleen degenen met financiële middelen kunnen zich de openbare reclame van deze technologie veroorloven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.