Uitje Middelburg

 

 

 

 

Het Alphetty reisbureau is de meester in het boeken en coördineren van alle soorten bedrijfsuitjes. Ze hebben zakelijke gastvrijheid, bekroonde en unieke zakelijke diensten. Het Alphetty reisbureau ontwikkelt een specifieke reis op basis van uw wensen en biedt u een goedkope reis op maat. Het agentschap heeft alle belangrijke aspecten van een bedrijfsevenement op één plek samengebracht, zodat u al uw belangrijke zakelijke aangelegenheden gemakkelijk en zonder gedoe kunt regelen.

Ik meet mijn vooruitgang af aan mijn “gebruikelijke” evenementen per jaar. Een jaar in zaken, heb ik mijn persoonlijk totaal op 35 evenementen voor bedrijfsentertainment weten te brengen. Ik heb reizen gemaakt naar Nederland, Griekenland, armband- en toetsworkshops, naslagwerken, en een heleboel andere indrukwekkende ceremonies en evenementen. Ik heb veel belangrijke persoonlijkheden in de muziekbusiness ontmoet. Laat ik generaliseren, de belangrijkste onderwerpen voor mij in een zakenreis zijn gastvrijheid, diversiteit, gastvrijheid, mensen en hoe een evenement te managen.

Ik heb veel tijd en veel geld gestoken in zakelijke uitjes, niet alleen in de muziekindustrie maar in vele andere bedrijven en alles wat ik heb gekregen is uitstekend. Ik heb geweldige ervaringen gehad in elk aspect van het bedrijfsleven en ik heb ook uitstekende mensen ontmoet. Dus, als je iets speciaals wilt doen in je leven en je wilt een uniek evenement gebruiken voor je merk, stuur me dan een email op payout67@att.netand en ik boek je in een van mijn geweldige evenementen.

Dus als u uw tijd in de muziekbusiness wilt doorbrengen met te doen waar u het meest van houdt, dan raad ik u aan een kijkje te nemen bij het Alphetty reisbureau en te zien wat u kunt doen voor uw volgende evenement.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.