food

Je bent niet echt uitgehongerd als je bij de lunch niet veel eet en ook bij het ontbijt kun je meestal vrij veel eten… dus waarom kies je ervoor om tussen die twee maaltijden niet te eten?

De vetcellen zullen beginnen af te nemen nadat je de calorieën bij het ontbijt hebt beperkt. Als je kind overgewicht heeft, maar wel de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt bij zijn/haar ontbijt, dan heb je waarschijnlijk te veel calorieën gegeven bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. (Als je de neiging hebt om voor twee te eten, kan een verstandige maaltijd je kind in staat stellen om de verloren energie in te halen en mogelijk wat extra kilo’s te besparen in het proces… Als je kind erg zwaar is, wil je misschien een paar dagen wachten voordat je onmiddellijk weer begint te eten, omdat dit kan leiden tot een verhoging van de hartslag en een daling van het metabolisme voor bepaalde tijd.

Als je kind in de eerste of zelfs de tweede klas zit, zal ze letterlijk de kinderwagen door de buurt moeten duwen om op school te komen (en dus kun je ervoor kiezen om ook wat lichaamsbeweging in de dagelijkse routine van je kind op te nemen door hem/haar te laten wandelen, zwemmen of te beginnen op een parcours/doolhof in de buurt… dit helpt ook bij het opbouwen van hun sociale vaardigheden en houdt hen weg van verveling en ziektes die de neiging hebben om meer bij kinderen voor te komen als ze te veel stilzitten.

Wanneer moet je naar bed? Je kind moet elke avond om acht of negen uur op. Dit helpt bij de discipline en valt vruchtbaar in de zich ontwikkelende geesten van de vierkante Zuid-Carolina. U zult ervoor willen zorgen dat de bedtijd van uw kind binnen een aanvaardbare tijd valt en ook in gedachten houden hoe lang kinderen erover doen om te gaan slapen.

Slaapgewoonten zijn net zo belangrijk als die van uw kind. Dit geldt ook voor de kleintjes, met de hoeveelheid slaap die ze per nacht krijgen om alle gebitsproblemen te voorkomen waarvan niet iedereen zich lijkt te realiseren dat ze op jonge leeftijd zullen optreden. Dit gezegd zijnde, moet uw kind 9 tot 11 uur per nacht slapen en als het slaperig is tijdens de dutjes, moet het ook een paar korte dutjes doen gedurende de dag.

Denk eraan, net als de gewoonten van uw kind, moet het gedrag dat u van hen verwacht zich ook houden aan de “huisregels”. Bijvoorbeeld, het schoonhouden van de badkamer (keuken of elke andere kamer in huis waar je toegang hebt tot je kinderen), geen schuttingtaal gebruiken aan tafel, ook niet tijdens het eten, hun broers en zussen helpen met het opmaken van hun bed en hoffelijk zijn tegen andere volwassenen moet worden verwacht. Dit is slechts een lijst van alledaags gedrag en het zou een noodzaak voor hen moeten zijn om er wat meer persoonlijke gedragsregels in op te nemen.

Een luier voor uw kind door een volwassene is even belangrijk als de voorbereiding van de voeding van uw kind en het niet toestaan dat uw kind een flesje gebruikt te dicht voor het slapengaan.

Als een kind drie jaar oud is, moet het kunnen begrijpen en weten hoe het moet opstaan om naar het toilet te gaan of om zichzelf ‘s avonds in te stoppen. Het moet ook uit bed kunnen komen en naar de auto kunnen lopen.

Als kinderen zes jaar oud zijn, moeten ze uit bed kunnen komen, zichzelf kunnen aankleden, hun tanden kunnen poetsen en hun blaas kunnen controleren wanneer dat nodig is. Kinderen die slaapproblemen hebben, moeten ook zelfstandig hun speelgoed en schoenen kunnen oprapen, enzovoort.

Volwassenen moeten er ook voor zorgen ‘s morgens niet te snel op te staan en de wekker pas uit te zetten als hun kind slaapt. Elk kind moet de kans krijgen om te ontbijten. Je moet geen vaste bedtijd instellen voor schooltijd, dan zou het gezond verstand moeten dicteren dat de andere broers en zussen ‘s nachts mogen slapen. Als het bij u thuis druk zal zijn, probeer dan de gezinnen op de hoogte te houden van hun schema.

Hoewel het moeilijk kan zijn, is het vrij normaal dat een kind af en toe een nachtmerrie heeft en het moet u bellen voor advies of om gerustgesteld te worden.

Hoewel deze tips eenvoudig lijken, zijn ze een prima plek om te beginnen en als u andere tips hoort die in dit artikel niet worden genoemd, is het alleen maar zinvol om ze te krijgen, omdat ze ook van toepassing zijn op werkende ouders en gezinnen.

Lees meer:

Bakkerij Zundert 

Broodje Zundert 

Leave a Reply

Your email address will not be published.