vrouwelijke microbioloog met microscoop in laboratoty - voedingswetenschapper stockfoto's en -beelden

Een voedingsdeskundige kan worden gedefinieerd als de persoon die het voedingsdieet en het dieet van een persoon bepaalt. De diëtist is meer een expert op het gebied van menuplanning en voedselplanning dan een voedingsdeskundige.

Als je voedingsdeskundige of diëtist wilt worden, moet je bereid zijn om verschillende concepten te leren, afhankelijk van het vakgebied dat je wilt gaan studeren. aanbevolen lessen voor diegenen die een carrière als voedingsdeskundige willen nastreven

Loopbaaneducatie

Na het behalen van een bachelordiploma in een geaccrediteerde universiteit voor pre-med studenten, gaan velen vervolgens door met het nastreven van geavanceerde praktijken in klinische specialisatie. Studenten moeten een van de volgende universiteitsafdelingen selecteren: voeding, foodservicebeheer, bak- en kookscholen, culinaire kunsten en restaurantbeheer.

Een bijkomend studiegebied dat kan helpen studenten voor te bereiden om diëtist te worden, is via de vereisten van de universiteit. Afhankelijk van de programmavereisten van de hogeschool, moeten studenten de middelbare school voltooien Samenstelling en literatuurCommunity college clinicsProfessionele ontwikkelingManaging Editor stage

diploma programma

Er zijn tal van geaccrediteerde opleidingen waarmee studenten de opleidingsvereisten voor diëtist kunnen voltooien zonder voorafgaande werkervaring. Sommige diëtisten kiezen ervoor om de training on the job te voltooien, terwijl anderen zich inschrijven voor een 4-jarige hbo-opleiding en een beroepsdiploma is meestal vereist voor volledige certificering.

Salaris voor diëtist

Volgens het Bureau of Labor Statistics is het gemiddelde salaris dat diëtisten verdienen ongeveer $ 28.000 per jaar. Het uurloon is afhankelijk van ervaring, werksituatie en de plaats van de baan. Op het gebied van menselijke voedselbereiding zijn de volgende taartpatronen typisch en aangeboden:

Onderwijs- en andere administratieve functies s: $ 30.000,00 Verankerd in gemeenschapsvoedselcentra s: $ 30.500,00 Als tassenmanager bij een Retail Food Center s: $ 320.000,00 Verdeelt dienbladen onder onze Dailye om een ​​salaris van $ 33.000,- of meer te selecteren.

Managementposities: $ 47.000,00 Bouwt professionele relaties op met voedselleveranciers om toezicht te houden op hun activiteiten. Moet een budget van $ 4.000,00 beheren

Financiële en boekhoudkundige banen: $ 55.000,- tekenvaardigheden om het budget te beheren, financiële rapporten te maken en monetaire gegevens bij te houden. Functiekwalificaties moeten aandacht hebben voor detail en creatieve denkers zijn.

Horeca en congresservice Carrières: $ 57.000,- ontwerpt jaarlijks voedselprogramma voor de grootste grootstedelijke steden in de VS, betaalt hotelmedewerkers tijdens het hoogseizoen. Moet de financiële rapporten van het hotel beheren.

Management loopbaanoverzicht

Het carrièreveld Human Services biedt een breed scala aan banen in verschillende omgevingen. Organisaties die het ziekenhuissysteem, het schoolsysteem, het festivalsysteem, het privébedrijf en de overheid zijn. Banen zijn beschikbaar op alle gebieden van de gezondheidszorg, inclusief spoedeisende hulp, acute zorg, kinderen, geestelijke gezondheid, zielsgenezing en revalidatie.

ambulante gezondheidswetenschappen is gericht op ambulante diensten, waaronder spoedeisende zorg, acute medische zorg en medische en gezondheidsdiensten. De carrière is het meest geschikt voor mensen die van de wetenschappen houden, zoals biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde. Het ontwikkelen van een breed scala aan vaardigheden maakt ook een groot deel uit van de functieomschrijving. Daarom hebben de meeste van deze banen veel opleiding, training en ervaring nodig.  Andrea Boullart

Hoe wordt iemand voedingswetenschapper? Het is mogelijk om banen te vinden in voedselonderzoek over de hele wereld. In de beginfase kan een bachelordiploma in een wetenschappelijke discipline vereist zijn. Loopbaantrainingen in toegepaste wetenschap worden aangeboden aan geselecteerde universiteiten. Mensen die geïnteresseerd zijn in dergelijke banen kunnen mogelijk stages of vrijwilligerswerk vinden terwijl ze een carrière op dit gebied onderzoeken. Een geregistreerde diëtist kan banen vinden bij universiteiten en overheidsinstanties.

Een voedingswetenschapper moet een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde universiteit. Een masterdiploma is gebruikelijk. Een major in levensmiddelentechnologen wordt als een voordeel beschouwd. De meeste universiteiten accepteren maximaal vier jaar hbo-opleiding. Enkele specialisaties op dit gebied zijn biotechnologie en functionele voedingsmiddelen.

De levensmiddelentechnologen die werkzaam zijn in de voedselproductie moeten in het bezit zijn van een vergunning in voedselproductie en kwaliteit. De levensmiddelentechnologen die in de voedseldistributie werken, moeten een vergunning hebben voor de productie, beurzen en verwerking van levensmiddelen. food rep en associate banketbakker banen zijn ook beschikbaar op dit gebied.

Voedingswetenschappers kunnen zich specialiseren in een specifiek gebied van voedselproductie. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in de productie van merkproducten, gebakken vis, eieren, vlees en enkele andere producten. Sommige technologen kiezen ervoor om voor de particuliere industrie te werken en zijn in dienst van voedselverwerkende bedrijven, voedselverwerkende fabrieken en restaurants.

Goede communicatieve vaardigheden zijn een vereiste voor banen in de voedingsindustrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.