Wat wordt er van u verwacht als u 'chef' wordt genoemd? Er wordt van u verwacht dat u de voedselbron op de juiste plaats aflevert. De juiste bron is over het algemeen het fornuis, de oven of een pan met een antiaanbaklaag De kachel wordt meestal op een aanrecht of direct naast de krachtige wasmachine / droger geplaatst.

Chef-koks houden ervan om voedingsmiddelen te gebruiken die esthetisch aantrekkelijk zijn. Stukjes vlees worden bijvoorbeeld altijd gekookt in een zwarte gietijzeren wok om de oranje kleur te behouden. Maar je zult geen chef-kok een rode, witte of gele karbonade zien draaien om een ​​stijlvol gerecht te maken. Je zult ook geen chef-kok zien die de kunst van het stomen van vis demonstreert. Vis wordt gekookt en verpakt in zijn natuurlijke staat en moet worden beschermd tegen de elementen en zout. Stomen vereist het gebruik van een stomer, die een grote pan gevuld met water of een blikje zalm kan zijn. Tomaten worden gekookt in dunne plakjes en hebben water nodig om ze te bewaren en te voorkomen dat ze verkleuren. Het is ook een goed idee om de schil te verwijderen en de groenten en fruit te schillen. Word een uitvinder en probeer het volgende geweldige idee te bedenken om je talenten te gebruiken.

U zult hoogstwaarschijnlijk een chef-kok zien werken met een massaconsumptiewapen. Deze persoon zal een koksschort dragen en Franse, Amerikaanse, groene, kom- of pastasauzen bereiden. Bereid het eten van tevoren voor, want de chef-kok bereidt het voor en zorg dat de ingrediënten aan het begin van de maaltijd klaar zijn. Het soort voedsel dat u bereidt, hangt grotendeels af van het compliment dat u van uw chef-kok zoekt. Als u op zoek bent naar een moslimchef, moet u hoogstwaarschijnlijk op zoek zijn naar een Fatih-recept. Als u op zoek bent naar een gezondheidskok, moet u zich richten op diegenen die op zoek zijn naar groenten en fruit die rijk zijn aan vitamines en mineralen, en moet u een recept hebben dat tarwevrije ingrediënten bevat. Met de veranderende seizoenen zou je een of twee rijpende bomen moeten hebben, en tarwevrij inblikken zou in je plan moeten staan.

Dus, als je belt, is een gastronomische kok dan de beste chef-kok? Zeker weten! Ik durf te wedden dat de gemiddelde kok, of kokfiguur, de gemiddelde kok of kok in de supermarkt zou kiezen. Op de blote voeten Farmer's Market, of een andere plaats in de buurt, vindt u de "gemiddelde" chef-kok of kok voor het gebied. Aan de buitenkant kun je misschien zien dat de persoon die de goederen verkoopt uit de omgeving komt, en misschien zelfs een cursus of twee volgen bij een nabijgelegen culinair instituut. Je kunt ze zelfs vragen om na sluitingstijd bij je op de koffie te komen, en dat doen ze graag. U zult geen moeite hebben om de juiste persoon te vinden om u op het juiste moment te helpen.

De geschenken van een toekomstige chef-kok zijn hoogstwaarschijnlijk zelfgemaakt en worden altijd gewaardeerd. Een persoonlijke chef-kok is iemand die je gerust kunt vertellen aan de persoon voor wie je kookt. En hoewel je niet iedereen zover kunt krijgen om zelfgemaakte cadeaus te koken, zul je merken dat koks en chef-koks altijd bereid zijn om te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.