Food

 

 

 

Verkoopautomaten – wereldwijd beschikbaar – bieden een mate van gemak, niet alleen wat de hoeveelheid verstrekte producten betreft, maar ook wat de verstrekte hulpmiddelen betreft – waaronder elektronische kaarten zonder contant geld, nauwkeurige GPS-systemen en Waze-apparaten voor astmamedicatie.

Gemak is niet goedkoop in de wereld van vandaag. Plastic verkoopautomaten zijn het resultaat van een moderne benadering van het bedrijfsleven – hoeveel personeel kunt u het zich veroorloven te betalen om iemand een verfrissend sapje of een dessert te laten bezorgen met behulp van een duwbol in plaats van de oudere, meer traditionele methode van flessen en blikjes? Veel werkgevers zien dit in en vullen de quota voor hoger opgeleid personeel aan. Dus in plaats van gefrustreerd te zijn om drankjes op kantoor, zou u blij moeten zijn als het personeel toegang heeft tot een fruitig, gekoeld dessert – en niet alleen tijdens de lunchpauze.

Moderne verkoopautomaten zijn niet alleen efficiënter, ze nemen ook veel minder plaats in dan vroeger, en zijn nu op allerlei plaatsen te vinden – straat, spoorweg, stad en luchthaven. Dus waar vind je een verkoopautomaat? Er zijn veel begraafplaatsen, parken, werkplekken, kantoren en winkelcentra waar de ruimte beperkt is en waar de mensen voortdurend onderweg zijn – samen met de noodzaak om kranten te verzamelen om ze koel te kunnen houden. Maar misschien is de ideale oplossing wel om een eigen automaat te hebben. Ja, het is zo eenvoudig als dat! In plaats van iedereen te moeten laten stoten en schrapen om een pak sneeuw te produceren, kunt u beter uw eigen machine hebben. Dan kunt u uw virtuele mandje vullen met uw eigen snoepjes, frisdranken, chips, sap, vitaminen en mineralen om uw lichaam te helpen en sprankelend en gezond te blijven.

Maar hoe kun je dat eigenlijk doen? Bedenk maar eens hoeveel leuker het zal zijn om mineralen te verzamelen uit je eigen natuurlijke mineralen en wat voor een troep het zal zijn om er een fruitschaal vol van te krijgen. Er zijn een enorme hoeveelheid obsessieve compulsieve stoornissen waar dit mee te maken heeft. Welke obsessieve compulsieve stoornissen? Nou, als je gediagnosticeerd bent met de jouwe, heb je een enorme hoeveelheid tijd besteed aan het perfectioneren van je evenwicht, het vergelijken van pillen en diëten.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat er twee belangrijke vormen van ADHD zijn – al dan niet bij volwassenen. En het verschil is belangrijk omdat de symptomen van ADHD bij volwassenen en de stoornis van Asperger bijna hetzelfde zijn.

ADHD bij volwassenen kenmerkt zich door druk afleidende gedragingen, rusteloosheid, praten, stemmingswisselingen en concentratieproblemen. De stoornis van Asperger is veel ernstiger dan ADHD bij volwassenen, maar heeft ook een veel vriendelijker toon. De symptomen van de stoornis van Asperger zijn veel chronischer en meer geopenbaard.

Deze stoornis kan, net als ADHD, met medicatie worden behandeld, maar is moeilijker te behandelen omdat de symptomen scherper zijn en de behandeling langer zal duren.

Een groot voordeel van een automaat die gezonde snacks en drankjes verstrekt, is dat het gezondheidsbewuste mensen in staat stelt hun ongezonde of minder dan gezonde voedingsgewoonten op te geven in het comfort van hun eigen huis.

 

Lees meer:

Tinto de verano

Tinto 

Sangria

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.